TELEFON HOTLINE     +385 (0) 21 / 66 00 39
/

CRO CLOUD SOLUTIONS - STVOREN ZA ONLINE POHRANU

Spremite sve datoteke sigurno online i dijelite ih s drugima.

Cro Cloud Home

Idealan paket za korisnike sa malim zahtjevima

89 kn

godišnje

10 GB Prostora
Online upravljačka ploča
File Manager
File Sharing
Folder Sharing

Cro Cloud Standard

Idealan paket za korisnike sa zahtjevnim potrebama

219 kn

godišnje

25 GB Prostora
Online upravljačka ploča
File Manager
File Sharing
Folder Sharing

Cro Cloud Ultimate Plus

Idealan paket za tvrtke sa velikim zahtjevima

1749 kn

godišnje

200 GB Prostora
Online upravljačka ploča
File Manager
File Sharing
Folder Sharing

Cijene uključuju PDV.

Što možete učiniti s CRO CLOUD Online pohranom?

Sačuvajte kopije važnih datoteka i fotografija, prije nego što bude prekasno. Online pohrana CRO CLOUD ima pravo rješenje za svaku potrebu. Saznajte sve o mnogim prednostima te korisnim značajkama koje mogu učiniti vaš život lakšim.

Zašto odabrati CRO CLOUD Online pohranu?

CRO CLOUD je pouzdan i transparentan na hrvatskom tržištu. CRO CLOUD nudi odabir odgovorajućeg paketa za online pohranu podataka.

 • Vi zadržavate prava na podatke
 • Slike se ne koriste u promotivne svrhe
 • Vaši podaci su tajni
 • Izbrisani podaci se nepohranjuju
 • Nema skrivenih cijena
 • Neograničena veličina datoteke
 • Neograničen promet
 • Raznolikost mogućnosti pristupa

Pregled mogućnosti uporabe:

Dijeljenje fotografija i videozapisa s obitelji i prijateljima!

Želite da brzo i jednostavno šaljete fotografije obiteljske proslave ili vaš dio zajedničkog seminara? CRO CLOUD online pohrana omogućuje jednostavno dijeljenje fotografija, videa, PDF i velike veličine datoteka.

Osiguraj tvrtkine podatke i profesionalno upravljaj!

Imate tvrtku i želite sigurno pohraniti vaše osjetljive datoteke i dijeliti ih sa zaposlenicima ili klijentima? Uz CRO CLOUD online pohranu, razmjenjujte datoteke s djelatnicima neovisno o lokaciji.

Sada je kraj kaosu podatcima!

Spremite sve važne dokumente, kao što su preslika osobne iskaznice, vozačke dozvole, putovnice, rodnog lista, polica osiguranja, ugovora i bankovnih podataka na Internetu. Tako ćete uvijek imati sve što je potrebno na jednom mjestu.

Zaštita od gubitka podataka!

Zaštita podataka, bolje reći odvojena kopija podataka i zaštitna kopija sustava najznačajnije su stavke na koju obraćamopažnju, s obzirom na moguće vrste korisnika. Zaštita podataka relativno je jednostavna.

Sigurno preuzimanje datoteka u svijetu

Ne bi li bilo prikladno ako bi mogao pristupiti vašim privatnim datotekama s drugih računala? Bilo da želite pokazati svojim prijateljima blagdanske fotografije ili igrati svoje omiljene pjesme – CRO CLOUD Online pohranom to je sada moguće.

Pristup podacima - uvijek i svugdje

Možete pristupiti CRO CLOUDu u bilo koje vrijeme – s bilo kojeg Internetom omogućenom uređaja. Prijenos datoteka – čak i mobitelom.


Sigurnost s Backupom

CRO CLOUD Online pohrana redovito stvara beckup memorije. Datoteka je slučajno izbrisana? Lako je možete vratiti iz backupa bilo kada.


Sikronizacija je jednostavna!

Nema veze s internetom? Nema problema! Svi podaci koje spremate u svom CRO CLOUD paketu automatski sinkroniziraju s vašim laptopom i računalom. To vam omogućuje da izvršiti bitne zadatke u bilo kojem trenutku. Najbolje od svega, možete samo sinkronizirati mape gdje želite.


Podijeli galeriju: Podijelite svoje najbolje fotografije!

 • Odaberite, prijenos ili uvoz slika s Facebooka
 • Napravite neograničen broj foto albuma
 • Podijelite lijepe albume s obitelji, prijateljima i kolegama

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

 • Zašto mi je potreban prostor za spremanje?

  Spremite kopije važnih datoteka i fotografija prije nego što bude prekasno. Uvijek možete čuti o backup podataka u oblaku (engleski za “CLOUD”). No, ono što se podrazumijeva pod ovim su veliki podatkovni centari, koje pohranjuju podatke poput fotografija, videa, glazbe ili dokumenata. Na jednostavan način možete pristupiti online pohrani putem bilo kojeg uređaja koji ima pristup INternetu. Online pohrana je Vaš osobni tvrdi disk na internetu. Dovoljno je koristiti svoj pristup Internetu kod kuće, ureda, na odmoru. Podijelite brzo i jednostavno sve datoteke sa svojim prijateljima i poznanicima . Također možete učitati fotografije izravno s vašeg smartphone na svoj CRO CLOUD.
 • Koji je pravi CRO CLOUD paket za mene?

  Prvo, trebali biste se zapitati koliko prostora za pohranu vam je potrebno? Kako bi Vaš izbor bio lakši, dajemo vam kratak pregled CRO CLOUD paketa. CRO CLOUD Online pohrana je dostupana u različitim veličinama memorije, bez ikakvih ograničenja na propusnost i veličine datoteke. Mali paket nudi do 10 GB memorije. Imate velike količine podataka? Tada preporučamo velike pakete od 200 GB.
 • Kako mogu pristupiti svojoj online pohrani?

  Bez obzira na to gdje se nalazite, možete pristupiti svojim slikama, videima, PDF, dokumentima i drugim datotekama u cijelom svijetu. CRO CLOUD podržava sve popularne sustave (Windows, Linux, Mac, ali i PC-a, laptopa, tableta, mobitela). Pristup je moguć sa svih Internetom omogućenim uređajima.
 • Gdje se pohranjuju podaci?

  Podaci se pohranjuju u podatkovnom centara u Njemačkoj i zaštićen je Zakonom o zaštiti osobnih podataka njemački – jedan od najstrožih u svijetu. Ulažemo stalno da bi mogli pružiti maksimalnu pouzdanost i performanse. CRO CLOUD podatkovni centri su svakako jamac sigurnosti podataka. Ako se vaše računalo pokvari kod kuće, podaci mogu biti izgubljeni zauvijek. Prilikom odabira paketa online pohrane, trebali biste voditi računa o prostoru koji Vam je potreban.
Koristim Cro Mail Express paket i veoma sam zadovoljan s njim, pomaže mi da pratim sve svoje mailove i datume obaveza na bilo kojem mjestu.
Stipe Vardić
Student Računarstva
Obzirom na svoj posao bitno mi je da su mi svi moji dokumenti dostupni u bilo koje vrijeme, a s druge strane da su na sigurnom. CroCloud se pokazao kao kvalitetno, brzo i nadasve sigurno rješenje, a cijena je samo dodatni plus.
Anđela Tadić
Magistar politologije
Cro Cloud Privatni hosting mi pomaže u razvoju vlastitih projekta kako bi obogatio svoj stručni portfolio, specifikacije paketa savršeno odgovaraju potrebama modernih web projekata.
Josip Čović
Magistar informatike